Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

QHSE

Bij Wicks hebben alle kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu (QHSE) zaken de hoogste prioriteit. Wij zijn gecertificeerd volgens verschillende normen.

Meer

Videos

Bekijk het online videokanaal om kennis te maken met onze innovatieve oplossingen voor projecten over de gehele wereld, ongeacht de omvang en complexiteit.

Meer

Contact

Bezoek de contactpagina om in contact te treden met één van onze experts.

Meer

Innovatief in grondverbetering

Wicks is een internationaal opererende aannemer op het gebied van grondverbetering. Vernieuwing en innovatie staan bij ons hoog op de agenda. Wij streven voortdurend naar verbetering van ons materieel en onze werkwijzen en bieden oplossingen voor projecten van elke omvang en complexiteit, overal ter wereld.

Wicks is gevestigd in Gorinchem, Nederland en heeft regiokantoren in Bolsward en in Singapore. Ons materieel en personeel kunnen wereldwijd voor elk project worden ingezet. Wij bieden kwaliteit, betrouwbaarheid, innovatie en expertise voor uw projecten en zijn specialist in:

   - verticale drainage
   - horizontale drainage
   - bodemverdichting

Bovendien kunnen wij u ook geotechnisch advies en ontwerp bieden. Wij beschikken over ervaren geotechnische ingenieurs. Zij kunnen u adviseren over uw eigen ontwerp of kunnen een grondverbeteringsontwerp voor u maken op basis van uw eisen.

Met behulp van onze technieken bieden wij u de beste, meest efficiënte en kostenbesparende oplossingen voor al uw projecten.