Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Profiel

Wicks is een internationaal opererende aannemer op het gebied van grondverbetering. Wij zijn specialist in verticale drainage, horizontale drainage en bodemverdichting en bieden innovatieve en indien nodig op maat gemaakte oplossingen voor projecten van elke omvang en complexiteit, overal ter wereld. Het hoofdkantoor staat in Gorinchem en we hebben regiokantoren in Bolsward en in Singapore.
 
Vernieuwing en innovatie staan bij ons hoog op de agenda. Ons machinepark wordt constant aangepast aan de omstandigheden, tijd en/of de specifieke eisen van onze klanten. Recente voorbeelden zijn de 3.000 m1 jumbo drainrol en de grootste verticale drainagestelling ter wereld.
 
Veiligheid is een belangrijk speerpunt binnen Wicks. Wij hanteren de hoogste veiligheidsnormen en natuur en omgeving staan bij ons hoog in het vaandel. Wij werken structureel aan de CO2-footprint en de reductiedoelstellingen. Onderstaand vindt u de verificatieverklaring van de CO2-emissie inventaris 2013. Met onze focus op CO2-bewust handelen, tonen wij onze oprechte commitment ten opzichte van een duurzame wereld.
 
Wicks is een dochteronderneming van Van Oord.

 

Meer informatie